اصول اخلاقی انتشار مقاله

1- عدم ارسال مقاله به بیش از یک مجله

مقاله ارسالی و یا محتوای آن نباید قبلا در نشریه­ای به چاپ رسیده باشد و یا همزمان به نشریه دیگری ارسال شود و در صورت پذیرش مجله نباید در جای دیگری چاپ شود.

تهیه مقاله باید عاری از هرگونه عمل غیر اخلاقی شامل جعل داده، تحریف واقعیات، دزدی علمی در ارائه تحلیل یا اجرای آزمایش و بررسی آرائ دیگران ، و یا در بیان نتایج تحقیق باشد. در صورتی که اعضای هیأت تحریریه نسبت به رعایت امور اخلاقی دچار تردید داشته باشند، نویسنده مجاز است به اتهامات آنها پاسخ دهد و درخواست رسیدگی دقیق و سریع کند.

2- نویسنده

فهرست نام نویسندگان باید باید دقیقا نشان دهد که کار تحقیق را چه کسی انجام داده و چه کسی مقاله را نوشته است. تنها نویسنده مسئول مجاز به ارتباط با دفتر مجله است.

همه نویسندگاه مجازند نسبت به تصمیمات هیات تحریریه استیناف کنند.

همه نویسندگان باید اشتباهات و اصلاحات خود در مقاله را در اختیار دفتر مجله قرار دهند.

3- ملاکهای مورد نظر هیأت تحریریه و داوری

تمام مقالات دریافتی توسط دو داور و بدون اطلاع آنها از نام نویسندگان داوری خواهد شد. در شرایطی که مقاله توسط یکی از داوران رد و توسط دیگری تأیید شود، جهت ارزیابی نهایی به داور سوم ارسال می شود.

اعضای هیأت تحریریه هرگز نباید در تصمیم­گیری هیأت تحریریه در مورد آثار خود شرکت داشته باشند.

هیأت تحریریه باید از داوران بخواهد که در صورت داشتن تضاد در منافع با مقاله­ای که برای داوری دریافت کرده­اند مراتب را اعلام کنند و نیز باید از داوران بخواهد که در صورت امکان داوری ناعادلانه از قبول داوری امتناع ورزند.

4- ملاکهای دقت و استقلال مجله

مجله می کوشد استقلال و امانت داری علمی خود را حفظ کند. سیاست آن صیانت اصولی و منصفانه از منافع نویسندگان، نظرات سازنده داوران و تصمیمات هیأت تحریریه در فرایند ارزیابی صحیح و علمی مقالات است.